Άρης : Απαίτηση για ξένο διαιτητή στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ
Η ΚΕΔ αναμένεται να ορίσει σήμερα το ρέφερι του κυριακάτικου αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να έχει κάνει ξεκάθαρη τη θέση του
Ο Άρης είχε τονίσει πριν από την έναρξη των πλέι-οφ ότι θέλει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του.
Κάτι φυσικά που δεν εισακούστηκε στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίον και σφύριξε ο Σιδηρόπουλος.
Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με πιθανό ορισμό έλληνα διαιτητή και στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχουν φθάσει και στα αυτιά των ανθρώπων της ΠΑΕ.
Το όνομα, μάλιστα, που προκρίνεται, σύμφωνα πάντα με τις συγκεκριμένες φήμες, είναι αυτό του Ευαγγέλου.
Η απαίτηση του Άρη είναι ξεκάθαρη για ορισμό ξένου διαιτητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι καθοριστικό σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων του.
- Διμέτωπο με Μητσοτάκη και Βελόπουλο ανοίγει το ΠΑΣΟΚ – Ο λαός αξίζει πολύ καλύτερα από μια συμπαιγνία μεταξύ τους
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού (pic)
- Φοιτητές: «Μας σπρώχνουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια» – Οι σύλλογοι αντιδρούν στις διαγραφές
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 82-87: Νίκη στο ΟΑΚΑ με «καυτό» δίδυμο οι «ερυθρόλευκοι»
- Η Gen Z έτρεξε να ακούσει το «Purple Rain» του Prince μετά το φινάλε του Stranger Things
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων

