Πρόστιμο 8.000 ευρώ σε πολυκατάστημα – Λειτουργούσε παρά την απαγόρευση
Θα καταβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στην επιχείρηση και 3.000 ευρώ στην υπεύθυνο
Πρόστιμο 8.000 ευρώ επιβλήθηκε στο πολυκατάστημα Notos διότι λειτούργησε σήμερα ενώ δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από την Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την επαναλειτουργία της αγοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή μεταβαίνει η Αστυνομία για να κλείσει το πολυκατάστημα ενώ επιβλήθηκε από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, 5.000 ευρώ πρόστιμο στην επιχείρηση και 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο.
Πηγή: ΑΠΕ
- «Έκανα χιούμορ» λέει ο Ράμα για τις δηλώσεις του για τους Έλληνες και τους «απόγονους του Πλάτωνα»
- Κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι – Σύλληψη δύο 16χρονων που είχαν κλέψει μηχανή
- Φιντάν για Μητσοτάκη: Μόνο ο Έλληνας πρωθυπουργός ποζάρει με τον Νετανιάχου
- Στο πλευρό του Βαγγέλη Παυλίδη ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του κόντρα στην Πόρτο
- «Είχαμε μια διαφωνία που εξελίχθηκε σε προσωπικές προσβολές – Πώς οι Thompson Twins έγραψαν στα 80s το τρυφερό Hold Me Now
- Φοινικούντα: «Όρκοι» αφοσίωσης του 22χρονου στον εργοδότη του πριν τη δολοφονία – «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις»

