Δεν… κρατιέται η Σάκκαρη : «Ετοιμη για τον ημιτελικό»
Η Σάκκαρη ανέβασε στα social media ένα μίνι βίντεο που τη δείχνει να πανηγυρίζει και τόνισε ότι είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη με την Αντρεέσκου
Η Μαρία Σάκκαρη ισοπέδωσε με 6-0, 6-4 την Ναόμι Οσάκα στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Μαϊάμι και προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Ελληνίδα τενίστρια τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 03:30 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Μπιάνκα Αντρεέσκου, No. 9 στην παγκόσμια κατάταξη, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.
Η συμπατριώτισσά μας το βράδυ της Πέμπτης ανέβασε στα social media ένα μίνι βίντεο που τη δείχνει να πανηγυρίζει και τόνισε ότι είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη με την Αντρεέσκου.
Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία την ερχόμενη Δευτέρα θα επιστρέψει στο Top-20 της παγκόσμιας κατάταξης.
Δείτε την ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
