Βράστε τα νούντλς σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Σουρώστε, περάστε τα από κρύο τρεχούμενο νερό και αφήστε τα στην άκρη.
Χτυπήστε το φιστικοβούτυρο, το μέλι, τη σόγια, το σκόρδο και ¼ της κούπας ζεστό νερό, μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Αν το μίγμα είναι πολύ πηχτό προσθέστε νερό. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Αν τα νούντλς κολλάνε μεταξύ τους περάστε τα και πάλι κάτω απ’ τη βρύση και σουρώστε καλά.
Βάλτε τα νούτλς στο μπολ με τη σάλτσα και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα αγγουράκια και το κρεμμύδι και αλατοπιπερώστε.
Σερβίρετε τα νούντλς σε μπολάκια γαρνίροντας με φιστίκια και λίγο σησαμέλαιο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.