Απίθανο φινάλε στο Κοπεγχάγη-Άαρχους, έληξε 2-3 και έγινε 3-3 με VAR (vid)
Απίστευτο ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Άαρχους, καθώς μπορεί ο διαιτητής να σφύριξε την λήξη του αγώνα με σκορ 2-3, όμως με παρέμβαση του VAR η ομάδα του Ζέκα κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε σε 3-3.
Το απόλυτο χιτσκοκικό φινάλε είχε ο αγώνας της Κοπεγχάγης με την Άαρχους, καθώς το ματς μπορεί να έληξε αρχικά με σκορ 2-3, αλλά με παρέμβαση του VAR και καταλογισμό πέναλτι υπέρ της πρώτης, το σκορ έγινε 3-3.
Οι δύο ομάδες ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο διότι ο αγώνας είχε λήξει με νίκη 3-2 της Άαρχους επί της Κοπεγχάγης, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιέργκε Ντάουγκμπιεργκ Μπούρσαρντ, αναγκάστηκε σε «νεκρό» χρόνο να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κάρλος Ζέκα, έπειτα από παρέμβαση του VAR.
Ο Γιόνας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστόχησε και στέρησε τους τρεις βαθμούς από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν με 3-1. Φυσικά, η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Άαρχους.
- Βρέχει στην Αθήνα – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία – Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη πρόεδρος του CDU
- Χαλκιδική: Καταγγελία 20χρονης για βιασμό – Συνελήφθησαν δύο άνδρες
- Λουίζ: «Είτε με ένα γκολ, είτε με μία ασίστ θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
- «Είναι μια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου» – Η γνώμη του Τραμπ για την Μελάνια και η πραγματικότητα
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο


