
Ο… 400άρης Θρύλος της Ευρώπης
Με τα 4 γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τα 400 και έφτασε συνολικά τα 402 τέρματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Ο Ολυμπιακός… σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους την Αϊντχόφεν, νίκησε 4-2 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.
Με αυτά τα 4 γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν συνολικά τα 402 τέρματα στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, ενώ το 2-1 του Γιαν Εμβιλά ήταν ένα ιστορικό (εκτός από καταπληκτικό) γκολ. Καθώς σήμανε τα 400 τέρματα της ομάδας του Πειραιά στην Ευρώπη!
Ιστορικό ματς, ιστορικά γκολ και ιστορική νίκη, για τον Ολυμπιακό που συνεχώς μεγαλώνει στην Ευρώπη.
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα
- Ιράν: Ο Βανς απειλεί την εκεχειρία εξαιτίας του Λιβάνου και της «παρανόησης» από την Τεχεράνη
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα



