Τα… έχωσε στον προπονητή της Αϊντχόφεν ο Αφελάι : «Δεν είναι άξιος να κάθεται στον πάγκο»
Ο Ιμπραΐμ Αφελάι μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Ρότζερ Σμιντ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι άξιος να προπονεί μια ομάδα τέτοιου επιπέδου.
Ο πρώην άσος της PSV αλλά και του Ολυμπιακού (2014-15), Ιμπραΐμ Αφελάι, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ολλανδίας για τον Ρότζερ Σμιντ και μόνο κολακευτικά δεν ήταν τα όσα είπε.
Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, αφού πρόσφατα σταμάτησε την καριέρα του, λίγους μήνες αφότου ο Γερμανός προπονητής της Αϊντχόφεν εισηγήθηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ήταν έξαλλος με τις επιλογές του Σμιντ για τον οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν είναι άξιος να βρίσκεται στον πάγκο μιας ομάδας αυτού του επιπέδου.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Θα ήταν τρελό αν έλεγα πως οι αποφάσεις του είναι λογικές. Θα με θεωρούσαν παλαβό! Πώς μπορείς να κυριαρχήσεις σε έναν αγώνα όταν οι δύο παίκτες σου στο κέντρο χάνουν συνεχώς την μπάλα; Ο Σανγκαρέ είναι ο χειρότερος! Χρειάζεται παίκτες που θα παίρνουν σωστές αποφάσεις και θα είναι αξιόπιστοι. Κι αυτοί που επιλέγει μόνο αυτό δεν κάνουν.
Για μένα δεν είναι άξιος να κάθεται στον πάγκο μιας ομάδας αυτού του επιπέδου. Μετά από κάθε αποτυχία αναζητεί δικαιολογίες. Μια φορά τού φταίει ο βοηθός, την άλλη το VAR, την άλλη οι απουσίες. Δεν σταματά ποτέ να δικαιολογείται».
- Greek Defense Minister Holds High-Level Talks
- Ιράν: Από το σόου του «Συμβουλίου Ειρήνης» στα αχαρτογράφητα νερά ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Όλοι οι λόγοι που ο σκύλος «καβαλάει» άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
- Έρικ Ντέιν λίγο πριν φύγει από τη ζωή: «Έχω δύο κόρες στο σπίτι, θέλω να είμαι εκεί»
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας σε δεύτερο βαθμό



