Έρχεται το ντοκιμαντέρ «Sir Alex Ferguson: Never Give In»
Αυτό θα είναι το όνομα του εντυπωσιακού ντοκιμαντέρ της Amazon για τη ζωή του σπουδαίου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Η Amazon, σε συνεργασία με τη Universal Pictures ετοίμασαν ένα ντοκιμαντέρ για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το «Sir Alex Ferguson: Never Give In», θα προβληθεί τον Μάιο και θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τη ζωή και την καριέρα του Σκωτσέζου προπονητή.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξιστορεί τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του, λίγο μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη το 2018. Φοβήθηκε τότε ότι αυτή η περιπέτεια θα επηρεάσει τη μνήμη του, για αυτό και έσπευσε να μιλήσει για όλα.
Μάλιστα, το ντοκιμαντέρ σκηνοθέτησε ο γιος του, ο Τζέισον, με τον Σερ Άλεξ να σημειώνει πως «η απώλεια μνήμης ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου όταν έπαθα εγκεφαλική αιμορραγία το 2018. Φτιάχνοντας αυτό το ντοκιμαντέρ είχα την ευκαιρία να θυμηθώ τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου, καλές και κακές. Το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γιος μου, εγγυάται μία ειλικρινή και προσωπική προσέγγιση».
Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ιστορίες ενηλικίωσης, οικογενειακές στιγμές, αθλητικούς θριάμβους και αποτυχίες, μαρτυρίες από την γυναίκα και τους γιους του και παίκτες όπως ο Ερικ Καντονά, ο Ράιαν Γκιγκς και ο Γκόρντον Στράχαν, αλλά και ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό.
H πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το ντοκιμαντέρ:
- Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης μετά την ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά – Οι αναφορές σε «επαγγελματίες ανησυχούντες»
- Οικονομικό σοκ για την Ίντερ: Απώλειες σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από τον πρόωρο αποκλεισμό
- Μπάφαλο: Τυφλός πρόσφυγας από τη Μιανμάρ πεθαίνει μετά την εγκατάλειψή του από τη Συνοριακή Φρουρά
- Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά σε κάδο του νοσοκομείου
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: 252 ντοκιμαντέρ και διεθνείς πρεμιέρες σε 11 μέρες
- Καλογηράτος: Η Capital Clean Energy Carriers έχει οικοδομήσει ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική αγορά





