Μήδεια : Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου
Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου διεξάγεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου
Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου διεξάγεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος, καλό είναι οι οδηγοί που κατευθύνονται προς την Κόρινθο να το κάνουν μέσω της Αττικής οδού και όχι μεσω της λεωφόρου Αθηνών, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ενώ από την Ελευσίνα και μετά είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.
Επισημαίνεται ότι λίγο πριν τις 6:30 το πρωί η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία ακόμα και στη λεωφόρο Αθηνών, από το ύψος της ΒΙΑΜΑΞ μέχρι την οδό Αντιγόνης.
- Premier League: Κόκκινη κάρτα στο VAR για κόρνερ, προβληματισμός για την «αδιαφορία» των διαιτητών
- Ρούτε: Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο στο Ιράν
- Ο Μακρόν αυξάνει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Γαλλίας – Προσφέρεται να το μοιραστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους
- Βραβεία Σεζάρ και θεωρίες περί σωσία: Τελικά πήγε ή όχι ο Τζιμ Κάρεϊ στην τελετή;
- Κολωνός: Έλαβε προθεσμία ο 38χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του
- Προσαγωγή Γεωργιανού για κατασκοπεία στη Σούδα



