Καταστράφηκε από πυρκαγιά κατάστημα του Σακίλ Ο’Νιλ
«Ελπίζω να μην τραυματίστηκε κανείς», δήλωσε ο άλλοτε θρύλος του NBA
Το ιστορικό κατάστημα ντόνατ και αλυσίδα καφέ, Krispy Kreme, στο κέντρο της Ατλάντα, το οποίο ανήκει στον Σακίλ Ο΄Νιλ, καταστράφηκε από πυρκαγιά νωρίς την Τετάρτη (10/2). Δύο υπάλληλοι ήταν ακόμα μέσα στο κατάστημα, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά μπόρεσαν να απομακρυνθούν χωρίς να τραυματιστούν.
«Δεν πρόκειται να ανοίξει σύντομα», δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, προσθέτοντας: «Θα έλεγα ότι είναι μια μεγάλη απώλεια. Το μισό πίσω μέρος του μαγαζιού κάηκε».
Το κατάστημα, που αγόρασε ο παλαίμαχος ΝΒΑer το 2016, έγινε ένα από τα πρώτα καταστήματα που άνοιξαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Βόρεια Καρολίνα το 1965. Το κατάστημα, μάλιστα, είχε δώσει 150 κουτιά ντόνατς σε εκκλησίες της Ατλάντα, προκειμένου να μοιραστούν στους ανθρώπους που είχαν παραστεί στην κηδεία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1968.
«Ελπίζω να μην τραυματίστηκε κανείς και θα επιστρέψουμε σύντομα και καλύτεροι από ποτέ», τόνισε σε δήλωση του ο Ο΄Νιλ.
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026


