Περιστέρι: Περίεργη υπόθεση με χαμένο φιαλίδιο του εμβολίου της Pfizer
Η νοσηλεύτρια που είχε υπηρεσία την ώρα εκείνη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε βγάλει το φιαλίδιο από τον χώρο αποθήκευσης και το άφησε σε ένα συγκεκριμένο σημείο απ' όπου εξαφανίστηκε.
Μια μυστηριώδη υπόθεση έχουν αναλάβει να λύσουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές καθώς μια νοσοκόμα του Κέντρου Υγείας Περιστερίου ειδοποίησε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης την αστυνομία ότι χάθηκε ένα φιαλίδιο του εμβολίου της Pfizer.
Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η ίδια είχε βγάλει το φιαλίδιο -το οποίο περιέχει 5-6 δόσεις- από τον χώρο αποθήκευσης και το άφησε σε ένα συγκεκριμένο σημείο απ’ όπου εξαφανίστηκε.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου ερεύνησαν τον χώρο, στον δεύτερο όροφο του Κέντρου Υγείας, για να διαπιστώσουν τυχόν ίχνη εισόδου κάποιου άγνωστου δράστη, και πήραν αποτυπώματα καθώς και υλικό για να γίνει εξέταση DNA. Πάντως, ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζουν είναι και εκείνο του ατυχήματος, δηλαδή, να έσπασε κατά λάθος το φιαλίδιο και η νοσηλεύτρια να προσπαθεί να δικαιολογηθεί καταγγέλλοντας κλοπή.
Η ίδια είπε στις αρχές ότι άφησε το φιαλίδιο σε ένα συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να μην το βρει στη θέση του.
- Θλίψη στη Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ – «Έφυγε» η ομότιμη καθηγήτρια Ελένη Καραμαλέγκου
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη συνιστά 19 στις 20 φορές πυρηνικές επιθέσεις σε «παιχνίδια πολέμου»
- ΑΕΚ: Οι ώρες των αναμετρήσεών της κόντρα στην Τσέλιε
- LIVE: Γουλβς – Άστον Βίλα
- Νοσοκομειακοί γιατροί: Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 11 και 18 Μαρτίου
- Σπανούλης: «Σουτάραμε άθλια – Με 65 πόντους δεν κερδίζεις» (vid)




