
Κυρίαρχος ο Φοίνικας, 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Φοίνικας Σύρου το ντέρμπι των πρωτοπόρων, επικρατώντας 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στην Ερμούπολη.
Αποφασισμένος να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο του πρωταθλητή στην ιστορία του μοιάζει φέτος ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι των πρωτοπόρων της βαθμολογίας και επικράτησε 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στην Ερμούπολη.
Ουσιαστικά, ο Φοίνικας καθάρισε και την άλλη μεγάλη δύναμη του αθλήματος μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και δικαιολογημένα είναι ο μόνος που διατηρεί το αήττητο στην κατάταξη της Volley League.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στα δύο πρώτα σετ και τα πήραν με μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι δείχνει το τελικό 23-25, ενώ πέτυχαν μία απίστευτη ανατροπή στο τρίτο σετ, γυρνώντας το από 14-20 και το κέρδισαν με 27-25.
Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έπαιξαν κακό βόλεϊ και δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στο καλοδουλεμένο σύνολο του Φοίνικα. Και αυτά παρά την απουσία του Πρωτοψάλτη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε.
Πλέον, ο Φοίνικας Σύρου είναι ο μόνος αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά παραμένει δεύτερος με 13 βαθμούς γιατί έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος με 14 για τον προαναφερόμενο λόγο.
Τα σετ: (25-23, 25-23, 27-25)
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Γιατί έρχομαι»


