Τουρκία : Αποκαλύφθηκε υπόθεση κατασκοπείας στο Πολεμικό Ναυτικό – Συλλήψεις αξιωματικών
Tρεις αξιωματικοί και ένας πολίτης έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά από έρευνα που ξεκίνησε από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Άγκυρας
Τούρκοι αξιωματούχοι συνέλαβαν τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για διαρροή βασικών πληροφοριών από τις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις, ανέφερε την Τετάρτη το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Σύμφωνα με το Ahval, τρεις στρατιωτικοί και ένας πολίτης έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά από έρευνα που ξεκίνησε από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Άγκυρας, ανέφερε η υπηρεσία.
Η έρευνα αποκάλυψε ότι έχουν διαρρεύσει βασικές πληροφορίες σχετικά με τα ελικόπτερα, τα πλοία και τα όπλα του τουρκικού ναυτικού.
Οι ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένων δύο πρόσφατα συνταξιούχων αξιωματικών και ενός λοχία, κατηγορούνται για αποκάλυψη μυστικών κρατικών πληροφοριών, ανέφερε το Anadolu.
Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν ανώτατο αξιωματούχο από μια διεθνή ιδιωτική εταιρεία ενέργειας που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και πέντε άλλους με την κατηγορία της ενεργειακής κατασκοπείας.
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
