Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει ΑΕΚ
Ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ.
Αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ (27/1, 17:15), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων, από την οποία απουσιάζουν οι Ελευθεριάδης και Εραμούσπε, αποτελούμενη από 20 ποδοσφαιριστές.
Η αποστολή του ΠΑΣ:
O Αργύρης Γιαννίκης επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Κάργας, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Σιόντης, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Κρισμάν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Λέο.
- Επιτόκια: Χωρίς αλλαγές έως το τέλος του 2026
- Ο Ντομένικο Λοζούρντο και ο «δυτικός μαρξισμός»
- Από τον Φουρνιέ μέχρι τον Ναν: Τα κομβικά συμβόλαια που ανανέωσαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το 2025
- Η τελευταία «αναλογική» Πρωτοχρονιά και το πρώτο SMS που άλλαξε ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε
- Ντέιβιντ Μπέκαμ: Κλάδος ελαίας για ένα ειρηνικό 2026 στον πρωτότοκο Μπρούκλιν – «Είστε η ζωή μου»
- Κάηκε ολοσχερώς διώροφη κατοικία στα Πλατανάκια


