
ΑΕΚ : Εκτός πλάνων ο Λιβάγια μέχρι να φύγει
Ο Μάρκο Λιβάγια φαίνεται πως θα μείνει εκτός πλάνων της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ μέχρι να αποχωρήσει, εφόσον δεν ανανέωσε με την Ένωση.
Ο Μάρκο Λιβάγια όπως όλα δείχνουν πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης επιθετικός μετά τη χθεσινή εξέλιξη και το «όχι» στην πρόταση της Ένωσης για νέο συμβόλαιο φαίνεται πως θα ενημερωθεί πως θα μείνει εκτός πλάνων από τη διοίκηση μέχρι να αποχωρήσει από την ομάδα.
Η ΑΕΚ από την πλευρά της όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις και στο παρελθόν, έτσι θα πράξει και με τον Λιβάγια με τον Μανόλο Χιμένεθ να ενημερώνεται σήμερα ότι δεν θα υπολογίζεται από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό.
Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να ποντάρουν σε έναν παίκτη που μετράει μέρες στην ομάδα, ενώ είναι πιθανό αυτό να λειτουργήσει και σαν ένας μοχλός πίεσης προκειμένου ο Λιβάγια να αποχωρήσει από τον Ιανουάριο και να μην μείνει μέχρι το καλοκαίρι όπου λήγει το συμβόλαιο του.
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL


