Συναγερμός στο Μαρούσι: Συρροή κρουσμάτων σε οίκο ευγηρίας
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στον οίκο ευγηρίας είχαν λάβει πριν μερικές ημέρες την πρώτη δόση του εμβολίου.
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές του ΕΟΔΥ μετά και τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού κρουσμάτων σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι.
Τα κρούσματα κατά πληροφορίες ανέρχονται σε 40. Μάλιστα, 12 ηλικιωμένοι έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο (Ευαγγελισμός και Σωτηρία) με σοβαρά συμπτώματα και 9 θα μεταφερθούν τις επόμενες ώρες, πιθανότατα στο Σισμανόγλειο.
Στο σημείο βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η ιχνηλάτηση, ενώ διενεργούνται περισσότερα τεστ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στον οίκο ευγηρίας έλαβαν πριν μερικές ημέρες την πρώτη δόση του εμβολίου.
- Σε μια Θεσσαλονίκη ντυμένη στα μαύρα, κάποιες πληγές παραμένουν ανοιχτές
- Ίμια: Συμπεράσματα και διαπιστώσεις
- Ο Αντετοκούνμπο… τρόλαρε εταιρεία προφυλακτικών στα social media: «Δουλεύει το προϊόν σας;» (pics)
- ΕΝΦΙΑ: Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις στο Ε9 ώστε να αποφύγετε «φουσκωμένο» ΕΝΦΙΑ
- «Η ευαλωτότητα είναι ντροπή»: 8 λόγοι που οι άνδρες δεν κάνουν ψυχοθεραπεία – Και γιατί θα έπρεπε
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πέθανε ο σύντροφος της Πύρρος Αναγνωστόπουλος – Ήταν μαζί 27 χρόνια


