Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου στο Περιστέρι στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 0-1.
Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με σκόρερ τον Μπρούμα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με την ταχύτητα του την μπαλιά του Μπουχαλάκη και το λάθος των Στρούγγη και Μανδά και εκτέλεσε σε κενή εστία για το 1-0 του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισχυρής Ραντνίτσκι με 16-14, την πέταξε εκτός Champions League, ενώ οι Πειραιώτες προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους στα προημιτελικά του Champions League.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για 7η φορά τελευταία 10 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος του δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ.
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.