Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκπλήξεις Μαρτίνς: 4-3-3 με Ανδρούτσο αντί Ραφίνια – Εκτός ο Φορτούνης

Εκπλήξεις Μαρτίνς: 4-3-3 με Ανδρούτσο αντί Ραφίνια – Εκτός ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει με πολλές αλλαγές τον Ατρόμητο. Αλλάζει σχηματισμό ο Μαρτίνς, βασικός ο Ανδρούτσος, εκτός ο Φορτούνης

Στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ένα από εκείνα που «δίνουν» πρωτάθλημα. Όπως και οι νίκες σε ΟΦΗ, Αγρίνιο, Τρίπολη, στο μυαλό το Μαρτίνς, κάθε τέτοια νίκησε, σε δύσκολη και αφιλόξενη έδρα είναι ένα μεγάλο λιθαράκι στην προσπάθεια να κατακτηθεί ο τίτλος. Και για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Περιστέρι με σκοπό να νικήσει. Με τη σύνθεση στην οποία δείχνει να έχει καταλήξει ο Μαρτίνς να περιλαμβάνει εκπλήξεις.

Με μεγαλύτερη από όλες τη χρησιμοποίηση του Θανάση Ανδρουτσου, αντί του Ραφίνια στο δεξιό άκρο της άμυνας. Μια αλλαγή που σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε, λόγω της καλής εμφάνισης του Ελληνα μπακ με τον Παναιτωλικό, αλλά και λόγω της εικόνας του στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει τον σχηματισμό μετά από σχεδόν δύο μήνες. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ξανά με 4-3-3 στο Περιστέρι. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό και τα πρόσωπα. Με τον προπονητή των Πειραιωτων να δείχνει στη χθεσινή δοκιμή ότι θα ξεκινήσει πάλι βασικό τον Βαλμπουενά, στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Και θα αφήσει στον πάγκο τον Κώστα Φορτούνη, για ακόμη ένα παιχνίδι! Με ταυτόχρονη επιστροφή του Μπρούμα στο αρχικό σχήμα!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Μαρτίνς έδειξε στην τελευταία προπόνηση ότι έχει καταλήξει στο 4-3-3. Στην άμυνα συμπεριέλαβε τους Σα, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει το σχήμα με Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Το οποίο ο Μαρτίνς χρησιμοποιήσει κατά κόρον στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Μαρτίνς ξεκίνησε βασικό τον Μπρούμα, αλλά κάποια στιγμή δοκίμασε και τον Ραντζέλοβιτς στη συγκεκριμένη θέση. Ενώ αριστερά επέλεξε τον Βαλμπουενά. Τον οποίο κάποια στιγμή άλλαξε για λίγο με τον Βρουσάι. Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Αναλυτικά, η 11άδα που ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνς, αναμένεται να αποτελείται από τους: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαρτίνς είχε επιλέξει να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικού, τους περισσότερους από όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μεταξύ των οποίων και τον Φορτούνη. Ωστόσο, τελικά αποφάσισε να επενδύσει στον αγαπημένο του σχηματισμό και να επιμείνει στον Βαλμπουενά και τον Μπρούμα, ο οποίος πήγε καλά στο Αγρίνιο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024