Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Τα… μπλόκα και οι νίκες-θρίλερ του Θρύλου

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Τα… μπλόκα και οι νίκες-θρίλερ του Θρύλου

Mπορεί στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του στο Περιστέρι να μην έχει ηττηθεί, αλλά πάντα δυσκολεύεται. Κέρδισε τα δύο τελευταία με γκολ στις καθυστερήσεις, το 2018 πήρε τον βαθμό με τέρμα στο 90’, ενώ το 2016 και το 2015 νίκησε με ένα γκολ διαφορά.

Σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκολεύεται δοκιμάζεται αύριο ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες στις 15:00 να αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 18η αγωνιστική της Superleague. Οι Ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στα Δυτικά Προάστια με τον αέρα του πρωτοπόρου, ωστόσο, έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ σκληροτράχηλη ομαδα, η οποία τα τελευταία χρόνια τους βγάζει το… λάδι.

Μπορεί ο Ολυμπιακός στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του στο Δημοτικο Στάδιο Περιστερίου να έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ωστόσο, τις δύο τελευταίες σεζόν κέρδισε σκοράροντας στις καθυστερήσεις. Το 2018 πήρε την ισοπαλία επίσης με γκολ στα… χασομέρια, ενώ το 2015 και το 2016 νίκησε με ένα γκολ διαφορά.

Χασάν και… τέζα

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο Περιστέρι ήταν περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 9 του μηνός. Το παιχνίδι είχε γίνει στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague και οι Ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει με γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 90’.

Οι Πειραιώτες έπαιζαν από το 73’ με παίκτη λιγότερο, αφού είχε αποβληθεί ο Ομάρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το σκορ ήταν κολλημένο στο 0-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο. Ο Αχμέντ Χασάν όμως είχε διαφορετική άποψη. Ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα στον Αιγύπτιο και ο διεθνής στράικερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι. Εκανε το 1-0 και έδωσε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του Μαρτίνς.

Ανατροπή στο 90’!

Στις 25 Νοεμβρίου του 2018 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 43’ με τον Κουλούρη, όμως, οι Ερυθρόλευκοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Ο Μαντί Καμαρά στο 49’ ισοφάρισε σε 1-1 και ο Γιάγκος Βούκοβιτς στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Ολυμπιακό. Μια δύσκολη νίκη, που ήρθε με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό.

Γλίτωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2018 ο Ολυμπιακός έπαιξε στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική. Ενα ματς, στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Κάναντι προηγήθηκε στο 19’ με τον Βασιλακάκη. Στο 28’ οι Πειραιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μάριν. Στο 66’ ωστόσο ο Ντιγκίνι έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Ατρόμητο, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Χατζισαφί.

Ενα γκολ ήταν αρκετό

Στις 29/10/2016 ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Superleague, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 1-0. Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μπράουν Ιντέγε στο 54ο λεπτό.

Μποτία… X2

Στις 25/10/2015 ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 2-1, για την 8η αγωνιστική της Superleague. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ήταν ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Ο Ισπανός αμυντικός άνοιξε το σκορ στο 59’ και στο 63’ έκανε το 2-0 για τους Ερυθρόλευκους. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 75’ με τον Στόιτσεφ.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024