Ντόντσιτς μετά το τριπλ-νταμπλ : «Έπαιξα απαίσια, ήμουν εγωιστής»
Ο Λούκα Ντόντσιτς μπορεί να έκανε ακόμη ένα τριπλ νταμπλ και να ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν, όμως μετά το ματς ήταν απογοητευμένος
Σε λιγότερες από τρεις σεζόν, στο NBA, ο Λούκα Ντόντσιτς κατάφερε να ξεπεράσει, σε τριπλ-νταμπλ, τον Μάικλ Τζόρνταν, σημειώνοντας ένα μυθικό στην αναμέτρηση με τους Μπουλς, όπου είχε 36 πόντους, 16 ριμπάουντ και 15 ασίστ.
Ωστόσο, ο Σλοβένος γκαρντ δεν στάθηκε σε αυτό, μετά την, εντός έδρας, ήττα των Ντάλας Μάβερικς, από τους Σικάγο Μπουλς όντας φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση του.
Ο Ντόντσιτς τα είχε με τον εαυτό του, λέγοντας πως «στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξα απαίσια. Ήμουν εγωιστής, δεν ήμουν ο εαυτός μου στο δεύτερο μέρος. Έπρεπε να παίξω καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο».
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης
- Αγορά εργασίας: Ανασφάλεια λόγω AI και στροφή στο «job hugging»
- «Γαλάζια» στελέχη: Το «Μητσοτάκης ή χάος» καίει τη συνταγματική αναθεώρηση
- Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του τριημέρου – Σε ισχύ από τις 16:00
- Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

