
Ολυμπιακός : Εκτός ο Λαρεντζάκης – Μέρος της προπόνησης ο Μάρτιν
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση σε ελληνικό έδαφος, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μη συμμετέχει και τον Χασάν Μάρτιν να βγάζει ένα μέρος αυτής
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (19/1, 21:45) κόντρα στη Βιλερμπάν για την εξ αναβολής 10η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη σημερινή προπόνηση, είδε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μη συμμετέχει καθόλου λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση.
Παράλληλα, ένα καλό νέο για τους Ερυθρόλευκους είναι πως ο Χασάν Μάρτιν έβγαλε μέρος του προγράμματος που ακολούθησε η ομάδα και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα είναι πλήρως έτοιμος να αγωνιστεί.
Τέλος, η αποστολή των Πειραιωτών θα βρίσκεται αύριο (18/1) το μεσημέρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την πτήση να αναχωρεί για τη Γαλλία στις 15:15.
- Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκε η Ανάσταση σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας
- Βουλευτικές εκλογές στην Ουγγαρία: Τέλος της μακρόχρονης διακυβέρνησης ή πέμπτη θητεία για Όρμπαν
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Η επιστήμη ξέρει πότε το κλάμα μας ανακουφίζει
- Ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τις προβλέψεις για την ελληνική οικονομία – Χαμηλώνει ο πήχης για τον ρυθμό ανάπτυξης


