Κόρινθος : Συνελήφθη 33χρονη με περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης
Σε έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης.
Ποσότητα ηρωίνης, που ξεπερνά τα τρία κιλά, βρέθηκαν στην κατοχή μίας 33χρονης, η οποία συνελήφθη στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, σταμάτησαν στα διόδια το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 33χρονη.
Σε έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
- Τέλος ο Χουάν Φεράντο από τον Βόλο
- Ειδική αγωγή υπό… κατάρρευση στη Σάμο

