
Αχμέντ Χασάν : Επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο
Ο Αχμέντ Χασάν πέρασε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στη δράση μετά τον Νοέμβριο και τη περιπέτεια υγείας που είχε.
Ο Ολυμπιακος πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-1 χάρη σε τέρματα του Φορτούνη και του Ελ Αραμπί και πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με άλλον αέρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ικανοποιημένος από το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, όμως το πιο ευχάριστο από όλα στο Αγρίνιο είναι αναμφίβολα η επιστροφή του Αχμέντ Χασάν στη δράση.
Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού που ταλαιπωρήθηκε για αρκετές εβδομάδες λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό πέρασε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και επέστρεψε στη Superleague, μετά τις 8 Νοέμβρη του 2020 και το ματς με τον ΟΦΗ.
Ο Χασάν έπαιξε περίπου 2 λεπτά αλλά και μόνο αυτό αρκούσε για εκείνον μετά την περιπέτεια της υγείας του, ενώ όσο περνάνε οι μέρες θα είναι πιο έτοιμος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να γνωρίζει πλέον ότι έχει ακόμη μια λύση στην επίθεση.
Δείτε την επανεμφάνιση του Χασάν
- Η επικίνδυνη θεραπεία με δηλητήριο από βάτραχο – Ο Όρλαντο Μπλουμ τη λατρεύει
- Κρήτη: «Δικαιωμένοι θα αισθανθούμε όταν καταδικαστούν και οι δύο» – Τι λέει η αδερφή του 21χρονου Νικήτα
- Σάκοτα: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά δεν μπορούμε να έχουμε διάρκεια 40 λεπτά όπως ο Ολυμπιακός»
- To Ιράν εκτοξεύει πυραύλους εναντίον πλοίων στα Στενά του Ορμούζ
- Θερμότερα τα καλοκαιρία στην Ελλάδα – Ειδικοί αναλύουν τα δεδομένα και προειδοποιούν
- Financial Times: Εννέα χώρες αποχωρούν από τον συνασπισμό που εξοπλίζει την Ουκρανία


