Πηγαίνει στη σέντρα η Superleague 2
Το πιο... ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της Ευρώπης αναμένεται να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα
Μετά από παλινωδίες και πισωγυρίσματα, η Superleague 2 αναμένεται να αρχίσει! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη σημερινή συζήτηση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, η διοργανώτρια αρχή θα πάρει την άδεια για να ορίσει το πρόγραμμα της.
Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι η πρώτη αγωνιστική να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου.
Εξυπακούεται ότι το καλεντάρι θα είναι συμπιεσμένο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διοργάνωση μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι ομάδες της κατηγορίας έμειναν εκτός από το Κύπελλο Ελλάδας.
Επίσης, στη Superleague 2 θα εφαρμοστεί το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με τη Superleague 1, με τις ίδιες πρόνοιες για αναβολή παιχνιδιού και τη διαχείριση των κρουσμάτων.
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025



