Στην Κύπρο ο Ρισβάνης, υπογράφει στην Ανόρθωση
Ο 26χρονος στόπερ αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ανόρθωση.
Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σπύρου Ρισβάνη στην Ανόρθωση, με την ομάδα της Αμμοχώστου να περιμένει στο νησί τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό.
Ο Ρισβάνης την Τρίτη έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο και σήμερα θα βρεθεί στην Κύπρο, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ανόρθωση.
Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του 26χρονου στόπερ στον κυπριακό σύλλογο.
Ο πρώην άσος του Ατρομήτου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Ρισβάνης πηγαίνει στη Μεγαλόνησο έτοιμος να αγωνιστεί, αφού μέχρι πριν από λίγες ώρες ήταν βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι για την ομάδα του Περιστερίου.
Στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος ο 26χρονος πραγματοποίησε 9 συμμετοχές και είχε 1 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Ατρομήτου έπαιξε σε 107 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ.
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)



