Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2021 ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα χρονιά, διέλυσαν με 3-0 την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική της Superleague. Ενα ματς, στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σκοράρει δύο γκολ, αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπήκε στο 61’ αντί του Μπρούμα και χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 68’ μάλιστα ξεκίνησε από τα δικά του πόδια, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιμόες και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.

Ο Βαλμπουενά επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σχεδόν μετά από δύο μήνες και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στις δύσκολες και συνεχόμενες αναμετρήσεις που έχει μπροστά του. Ο Γάλλος είχε τραυματιστεί πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στα μέσα Νοεμβρίου και απόψε επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, βάζοντας την… πινελιά του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δείτε το γκολ του Βαλμπουενά: