
Απολύθηκε ο Σα Πίντο από την Βάσκο Ντα Γκάμα
Ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου και του ΟΦΗ απολύθηκε από την βραζιλιάνικη ομάδα, την οποία είχε αναλάβει μόλις τον περασμένο Οκτώβριο!
Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της Βάσκο Ντα Γκάμα, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής απολύθηκε από την βραζιλιάνικη ομάδα, πριν συμπληρώσει τρίμηνο στην τεχνική της ηγεσία.
Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου και του ΟΦΗ, είχε αναλάβει τα ηνία της Βάσκο Ντα Γκάμα στις 14 Οκτωβρίου και πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της μόλις για 15 παιχνίδια.
Σε αυτό το διάστημα είχε τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, με την εικόνα της ομάδας να είναι απογοητευτική και τη διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου να ανακοινώνει την απόλυση του 48χρονου προπονητή.
Η Βάσκο Ντα Γκάμα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα στις αρχές Δεκεμβρίου οι οπαδοί της ομάδας είχαν έρθει σε ρήξη με τον Σα Πίντο, διαμαρτυρόμενοι για τις τραγικές εμφανίσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα.
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
- Ανακούφιση στην Ευρώπη για την ήττα Όρμπαν – Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πέτερ Μαγιάρ
- Με μποφόρ και βροχές η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Ουγγαρία: Πανηγυρισμοί στη Βουδαπέστη για την πτώση Όρμπαν
- Ο νέος «Μπολτ» γεννήθηκε: Ο Γκουτ-Γκουτ σπάει τα χρονόμετρα και γράφει ιστορία στα 200 μέτρα
- Τι νέο σηματοδοτεί η 30η Απριλίου για τον προϋπολογισμό – Ανατροπές για ανάπτυξη και πληθωρισμό



