Ολυμπιακός : Αμφίβολοι Παπανικολάου και Κόνιαρης για τον αγώνα με τη Βαλένθια
Αμφίβολη είναι τελικά η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια (16/12, 19:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.
Η προπόνηση και η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια (16/12, 19:30) για τη 14η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και τα προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν έλειψαν.
Η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου, που θεωρούνταν δεδομένη στον αγώνα με τους Ισπανούς, τελικά είναι αμφίβολη, καθώς ταλαιπωρείται από ραιβόκρανο. Κοινώς, πιάσιμο στον αυχένα.
Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος επίσης και ο Αντώνης Κόνιαρης και η συμμετοχή των δύο είναι αμφίβολη. Για το αν τελικά αγωνιστούν, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
- Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασκευάσει πυρηνικό σταθμό στη Σελήνη μέχρι το 2036
- Νέα σενάρια για Τετέ: «Ο Παναθηναϊκός ζητάει 5 εκατ. για να τον πουλήσει»
- Ιλίσια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο συντηρητής που τραυματίστηκε σε ασανσέρ σούπερ μάρκετ
- Ανδρουλάκης: Χρέος μας να εργαστούμε για τα προβλήματα της κοινωνίας και να μειώσουμε τις ανισότητες
- Στο Παρά Πέντε: Η συνάντηση της παρέας 20 χρόνια μετά, η βιντεοκλήση του Γιώργου Καπουτζίδη και η συγκίνηση της «Θεοπούλας»
- NBA: Τρομάζουν οι Σπερς, «καθάρισαν» τους Θάντερ και έφτασαν τις 8 σερί νίκες (130-110, vids)