Superleague : Με Τιάγκο Σίλβα και Ραντζέλοβιτς ο Ολυμπιακός στη Λαμία
Δύο αλλαγές κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λαμία, σε σχέση με το ματς με την Πόρτο.
Διαφοροποιημένη κατά τα 2/11 θα είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να παρέμβει στο αρχικό σχήμα που αντιμετώπισε την Πόρτο την Τετάρτη.
Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός τον Μάριο Βρουσάι και τον Μάντι Καμαρά και τοποθέτησε στους βασικούς τους Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και τον Τιάγκο Σίλβα.
Ο Ραντζέλοβιτς θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ο Τιάγκο θα πλαισιώσει τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά στην τριάδα της μεσαίας γραμμής.
Συνολικά, την ενδεκάδα του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Μασούρας.
- Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0: Στο +7 οι «Μπλαουγκράνα» με τον Ραφίνια!
- Η Ουκρανία θα διαλύσει τις διεθνείς λεγεώνες έως το τέλος του 2025 – Σφοδρές αντιδράσεις
- Ακρίβεια: Αυξημένο φέτος το κόστος του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού – Σχεδόν 45 ευρώ το άτομο
- Πώς θα υπολογίσετε το κόστος θέρμανσης – Ποια λύση είναι η οικονομικότερη
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 63-101: Με 14 τρίποντα και «μπόμπερ» τους Ρογκαβόπουλο, Τολιόπουλο! (vid)
- Τρεις χώρες του Σαχέλ ετοιμάζουν επενδυτική τράπεζα
