Η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε και το Europa League.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ κόντρα στην Καραμπάχ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Europa League αναβλήθηκε, καθώς βρέθηκαν πολλά κρούσματα κοροναϊού στους Αζέρους.
Η Καραμπάχ δεν συμπληρώνει τον απαραίτητο αριθμό παικτών για το ματς, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την UEFA τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης, κάτι που έγινε αποδεκτό.
Τα ονόματα των παικτών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.