Ιερώνυμος : Ψάχνουν να βρουν πως κόλλησε ο αρχιεπίσκοπος – Το παρασκήνιο της εισαγωγής του στον Ευαγγελισμό
«Ενδεχομένως να ήρθε σε επαφή με κάποιο κρούσμα μέσα στο σαββατοκύριακο», λέει ο εκπρόσωπος του.
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησε ο Χάρης Κονιδάρης, εκπρόσωπος Τύπου του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στον «Ευαγγελισμό», με ήπια συμπτώματα.
«Τα πράγματα είναι πολύ καλά. Αποφασίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς του αρχιεπισκόπου με τη συνδρομή του κ. Τσιόδρα, να εισαχθεί ο αρχιεπίσκοπος σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” για καθαρά προληπτικούς λόγους. Τα συμπτώματα που έχει παρουσιάσει είναι πολύ ήπια και η κατάστασή του είναι πολύ καλή», ανέφερε ο κ. Κονιδάρης.
«Υπεβλήθη στις τρίτες μοριακές εξετάσεις το βράδυ της Δευτέρας, πήρε τα αποτελέσματα την Τρίτη και αποφασίστηκε εχθές η εισαγωγή του καθώς παρουσίασε ένα πυρετό 37,7. Εκρίθη σκόπιμο να κινηθούμε προληπτικά για αυτό και έγινε η εισαγωγή σήμερα το πρωί. Δεν είχε συμπτώματα τη Δευτέρα, έκανε τις προγραμματισμένες μοριακές εξετάσεις, το απόγευμα αισθάνθηκε μια κόπωση. Πριν δει τον πρωθυπουργό είχε υποβληθεί και σε ταχείες και σε μοριακές εξετάσεις και είχε βρεθεί αρνητικός. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του το τελευταίο 48ωρο θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα», συμπλήρωσε ο ίδιος.
«Δεν ξέρουμε πώς κόλλησε. Στις πρώτες ταχείες και μοριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, είχε βρεθεί αρνητικός. Ομοίως αρνητικός είχε βρεθεί και στις ταχείες και μοριακές εξετάσεις πριν βρεθεί με τον πρωθυπουργό. Ενδεχομένως να ήρθε σε επαφή με κάποιο κρούσμα μέσα στο σαββατοκύριακο. Προφανώς έχουν γίνει τα πάντα που πρέπει να γίνουν σε όλες τις επαφές του. Βεβαίως φορούσαν μάσκες στην Ιερά Σύνοδο», κατέληξε ο κ. Κονιδάρης.
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442