Στο Συμβούλιο ΥΠΕΞ της ΕΕ θα θέσει τις τουρκικές προκλήσεις ο Ν. Δένδιας
Στο Συμβούλιο Εξωτερικων Υποθέσεων της ΕΕ θα θέσει αύριο ο Νίκος Δένδιας τις τουρκικές προκλήσεις τόσο έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και έναντι της Ελλάδας.
Στο Συμβούλιο Εξωτερικων Υποθέσεων της ΕΕ θα θέσει αύριο ο Νίκος Δένδιας τις τουρκικές προκλήσεις τόσο έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και έναντι της Ελλάδας.
Κατόπιν αιτήματος
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συμμετάσχει αύριο, Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, από την Αθήνα μέσω τηλεδιάσκεψης, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.
Οι συνομιλίες θα εστιασθούν στο αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών των Η.Π.Α., την κατάσταση στο Αφγανιστάν, τη Λευκορωσία, το Ναγκόρνο-Καραμπάχ και την Αιθιοπία.
Κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει τους ομολόγους του για τη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα και παραβατικότητα στην περιοχή.
Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης οι Υπουργοί Εξωτερικών των Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ανταλλάξουν επίσης απόψεις με τον Παλαιστίνιο Υπουργό Εξωτερικών, Riyad al-Maliki.
- Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου
- Ο παρακολουθούμενος Πλεύρης δεν βλέπει εμπλοκή της κυβέρνησης στο Predator, παρά τους ισχυρισμούς Ντίλιαν
- Ντέβιν Μπούκερ για το NBA Europe: «Ναι, ίσως παίξω και στην Ελλάδα…»
- Καιρός: Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και βοριάδες – Πότε αλλάζει το σκηνικό
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο


