Μπακαλιάρος Μπιάνκο από τον Απόστολο Ρουβά
Ένα από τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς
Ένα από τα πιο παραδοσιακά και γευστικά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής, Απόστολος Ρουβάς
Ο αγαπημένος σεφ μαγείρεψε μπακαλιάρο μπιάνκο τιμώντας τον τόπο καταγωγής του.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κ. μπακαλιάρο φρέσκο
6 μεσαίες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1-2 καρότα κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)
6 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό από δύο λεμόνια
Αλάτι
πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση


