Μπακαλιάρος Μπιάνκο από τον Απόστολο Ρουβά
Ένα από τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς
Ένα από τα πιο παραδοσιακά και γευστικά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής, Απόστολος Ρουβάς
Ο αγαπημένος σεφ μαγείρεψε μπακαλιάρο μπιάνκο τιμώντας τον τόπο καταγωγής του.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κ. μπακαλιάρο φρέσκο
6 μεσαίες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1-2 καρότα κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)
6 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό από δύο λεμόνια
Αλάτι
πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα

