Μητσοτάκης για επίθεση στη Βιέννη: «Ενωμένη η Ευρώπη ενάντια στην τρομοκρατία»
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο έλληνας πρωθυπουργός επισημαίνει πως έχει μεταφέρει στον αυστριακό καγκελάριο, Σεμπάστιαν Κουρτς, την αλληλεγγύη του, σημειώνοντας πως «οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους στη Βιέννη και τις αρχές που ασχολούνται με την κατάσταση»
Σοκαρισμένος με την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη δηλώνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο έλληνας πρωθυπουργός επισημαίνει πως έχει μεταφέρει στον αυστριακό καγκελάριο, Σεμπάστιαν Κουρτς, την αλληλεγγύη του, σημειώνοντας πως «οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους στη Βιέννη και τις αρχές που ασχολούνται με την κατάσταση».
«Η Ευρώπη είναι ενωμένη ενάντια στην τρομοκρατία» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η ανάρτησή του
«Είμαι σοκαρισμένος από τις φρικιαστικές επιθέσεις στη Βιέννη. Έχω μεταφέρει στο @sebastiankurz την πλήρη αλληλεγγύη μας. Οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους στη Βιέννη και τις αρχές που ασχολούνται με την κατάσταση. Οι καρδιές μας, με τα θύματα και τους αγαπημένους τους. Η Ευρώπη είναι ενωμένη ενάντια στην τρομοκρατία».
- ΠΑΣΟΚ: 500.000 θανατώσεις χωρίς αποτέλεσμα, η EFSA διαψεύδει την κυβερνητική αδράνεια για την ευλογιά προβάτων
- Ο τελευταίος δεσμός με το Watergate – Απολύθηκε από την εφημερίδα Washington Post μετά από 60 χρόνια ρεπορτάζ
- Φιόντορ Ντοστογιέφσκι: Εν μέσω αντιφάσεων και ταλαντεύσεων
- Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου πήρε εξιτήριο
- Κήρυξη κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τον Δήμο Γορτυνίας
- Λαμία: Καταγγελία εγκατάλειψης παιδιού στο φάσμα του αυτισμού στα Δικαστήρια


