
Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός – Ζενίτ
Το κρούσμα κοροναϊού που εντοπίστηκε στην ομάδα του Τριφυλλιού, ίσως δεν επιτρέψει την αναχώρηση της για την Αγία Πετρούπολη.
Το κρούσμα κοροναϊού που εντοπίστηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού καθιστά αμφίβολη την αναχώρηση της αποστολής το πρωί της Τετάρτης. Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, θα έφευγε για την Αγία Πετρούπολη, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ.
Ωστόσο, μετά τον εντοπισμού το κρούσματος, σύσσωμη η ομάδα έχει τεθεί σε απομόνωση. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, καθώς και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι υποβλήθηκαν σε τεστ και περιμένουν τα αποτελέσματα.
Όμως, είναι δύσκολο να εκδοθούν όλα τα πρωί της Τετάρτης. Αν καθυστερήσουν, ο ΕΟΔΥ δεν πρόκειται να δώσει άδεια στην αποστολή να ταξιδέψει και κατά συνέπεια, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ θα επηρεαστεί.
Προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και περισσότερα θα αποσαφηνιστούν σε λίγες ώρες.
- Φράνσις Φορντ Κόπολα: Από το UCLA στον «Νονό»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Πρόβλημα με Μόρις
- Χρυσός: Το κόλπο grosso της Γαλλίας – Τα κέρδη και η επιστροφή των ράβδων από τη Νέα Υόρκη
- ΟΗΕ: Βέτο Κίνας και Ρωσίας στο σχέδιο απόφασης για την προστασία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- ΑΕΚ: Με Γκρέι κόντρα στην Μπανταλόνα
- «Κλειστά» ακίνητα: Πώς απαλλάσσονται από φόρο οι ιδιοκτήτες





