BMW X5 και Χ6 Μ Competition First Edition: Συλλεκτικά είδη
Οι Βαυαροί συστήνουν εκ των υστέρων τις κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις των Χ5 και Χ6 Μ Competition οι οποίες συνοδεύονται από ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αφθονία ανθρακονήματος.
Αν και η BMW έχει ήδη συστήσει τις κορυφαίες εκδόσεις των Χ5 και Χ6 με τα διακριτικά M Competition αποφάσισε αναδρομικά να προσθέσει στην γκάμα τους τις συλλεκτικές First Edition οι οποίες θα κατασκευαστούν σε μόλις 250 αντίτυπα.

Ο βασικός εξοπλισμός αμφότερων των Χ5 και Χ6 M Competition περιλαμβάνει επιπλέον ανθρακονημάτινους εξωτερικούς καθρέπτες, κάλυμμα κινητήρα από το ίδιο ακριβό υλικό και ειδικού σχεδιασμού τροχούς διάστασης 21 ιντσών μπροστά και 22 πίσω. Οι αγοραστές τους θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο αποχρώσεις Frozen Dark Silver και Frozen Marina Bay Blue.

Στο εσωτερικό οι δυο εκδόσεις ξεχωρίζουν από τις δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις με τις λεπτομέρειες από Alcantara και πορτοκαλί ραφές. Πορτοκαλί στοιχεία παρεπιδημούν επίσης στον πίνακα οργάνων και στο εσωτερικό των θυρών ενώ το εσωτερικό της οροφής επενδύεται επίσης από δέρμα Alcantara σε απόχρωση Midnight Blue το οποίο επίσης αποτελεί αποκλειστικότητα των συγκεκριμένων εκδόσεων.

Την εικόνα του εσωτερικού συμπληρώνουν οι λεπτομέρειες από αυθεντικό ανθρακόνημα που κοσμούν το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα ενώ οι αγοραστές τους θα μπορούν να επιλέξουν ή μη να «γράψουν» τα διακριτικά First Edition στο ταμπλό μπροστά από την θέση του συνοδηγού.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές τους τα δύο πανίσχυρα SUV εφοδιάζονται με τον V8 κινητήρα των 4,4 λίτρων με απόδοση 625 ίππους και 750 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς με τη συνδρομή ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, ενώ οι επιδόσεις τους συνοψίζονται σε επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442