Μαρτίνς : «Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας κάνουμε υπερήφανους»
Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Champions League, το οποίο ξεκινά με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Μαρσέιγ.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συμμετάσχει για 20η φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (21/10, 22:00) με τη Μαρσέιγ.
Σε ένα Καραϊσκάκη το οποίο δεν θα είναι άδειο, όπως τους 7 προηγούμενους μήνες. Διότι η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την αρμόδια επιτροπή λοιμωξιωλώγων, έδωσαν το πράσινο φως για κόσμο στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια.
Με το 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα και 3.500 οπαδούς μάξιμουμ σε κάθε γήπεδο.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είναι χαρούμενος για την επιστροφή στο Champions League και υποσχέθηκε πως εκείνος και οι παίκτες του θα βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν τους οπαδούς της ομάδας υπερήφανους.
Δείτε το μήνυμα και την ανάρτηση του Μαρτίνς:
«Είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή μας στο ευρωπαϊκό στερέωμα! Την Τετάρτη, θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στο Champions League και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κάνουμε υπερήφανους».
- Αντζελίνα Τζολί: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Ράφα και η διπλωματία της ανθρωπιάς στη Γάζα
- Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα ρωσικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Λιβάι Γκαρσία
- Κραν Μοντανά: Σε κρίσιμη κατάσταση πάνω από 80 τραυματίες – Σε «σπινθηροβόλα κεριά» αποδίδεται η πυρκαγιά
- Πεύκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που άρπαξαν τα χρήματα από 4 παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα
- Από φέτος υποχρεωτικά τεστ επαλήθευσης φύλου και για τους άνδρες πυγμάχους
- Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στο Μεξικό – Έγινε αισθητός στην κεντρική και νότια χώρα


