Οδεύει προς Σάββατο το Ολυμπιακός – Μακάμπι
Για το Σάββατο (17/10) μεταφέρεται πιθανότατα ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω της απεργίας ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή (16/10), ωστόσο όλα δείχνουν πως θα μεταφερθεί για την επόμενη ημέρα, Σάββατο (17/10).
Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague. Αυτό γιατί, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μεταφερθεί ο αγώνας τους για το Σάββατο, προκειμένου να έρθει η αποστολή της Μακάμπι την Παρασκευή στην Αθήνα.
Αρχικά, η ομάδα από το Ισραήλ είχε προγραμματίσει να πετάξει για Ελλάδα την Πέμπτη (15/10), ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί λόγω της 24ωρης απεργίας ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται την Τετάρτη (14/10) τη Μπάγερν Μονάχου.
Έτσι, η αποστολή της Μακάμπι θα φτάσει στην Αθήνα την Παρασκευή και ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Θα xτυπούν ψηφιακή κάρτα μέσα στο 2026
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Δημοκρατικοί καταγγέλλουν πως αποκρύφθηκαν έγγραφα της υπόθεσης Έπσταϊν που αφορούσαν τον Τραμπ
- Το παγκόσμιο χρέος εκτοξεύτηκε σε επίπεδα ρεκόρ

