Ολυμπιακός: Αρνητικά τα τεστ κοροναϊού, ατομικό Σλούκας και Ζαν Σαρλ
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του καθώς όλα τα τεστ κορωνοϊού βγήκαν αρνητικά. Ατομικό πρόγραμμα για Σλούκα και Ζαν Σαρλ.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την Αρμάνι Μιλάνο (14/10, 21:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της αποστολής μετά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν αρνητικά.
Ως εκ τούτου, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Στην προπόνηση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τη Δευτέρα (12/10), οι Κώστας Σλούκας και Λιβιό Ζαν Σαρλ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ

