Κλοπ : «Ο Τιάγκο θα λείψει από τα επόμενα ματς της Λίβερπουλ»
Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι η απουσία του Τιάγκο Αλκάνταρα από τα δυο επόμενα ματς της Λίβερπουλ θα είναι αισθητή.
O Ισπανός μέσος της Λίβερπουλ, Τιάγκο Αλκάνταρα θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.
Ο έμπειρος άσος πήγε στην Λίβερπουλ από την Μπάγερν Μονάχου, νωρίτερα αυτόν τον μήνα και έκανε το ντεμπούτο του εναντίον της Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν ήταν στην ομάδα που χθες (28/9) νίκησε με 3-1 την Άρσεναλ στο Άνφιλντ.
«Μετά το διεθνές διάλειμμα θα είναι καλά, σίγουρα», δήλωσε ο Κλοπ στο Sky Sports μετά τον αγώνα της Premier League. «Ετσι έχει η κατάσταση αυτήν την στιγμή».
Η Λίβερπουλ φιλοξενεί ξανά την Άρσεναλ την Πέμπτη (1/10) στον τέταρτο γύρο του League Cup, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής για την Premier League με την Άστον Βίλα.
Το επόμενο παιχνίδι που θα μπορούσε να παίξει ο Τιάγκο θα είναι το ντέρμπι του Merseyside στις 17 Οκτωβρίου έναντι στην Έβερτον στο Goodison Park.
- Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους: Μια ξεχωριστή έκδοση που μας ταξιδεύει στο κλίμα των ημερών
- Πιο κοντά το κόμμα Τσίπρα: Ευρύ κάλεσμα από την Πάτρα και σε συντρόφους – Το μήνυμα στην τρόικα των πρώην
- Η στρατιωτική χούντα της Μιανμάρ διώκει 229 ανθρώπους για «διατάραξη της εκλογικής διαδικασίας»
- Γρίπη: 70.000 ευπαθείς πολίτες δεν έχουν κάνει το εμβόλιο – Υπολείπονται 600.000 εμβολιασμοί για τον ετήσιο μέσο όρο
- Η Πλεξούδα το best-seller της Λετισιά Κολπμπανί, για πρώτη φορά επι σκηνής, στο Θέατρο Μεταξουργείο
- Βενεζουέλα – ΗΠΑ: Επικίνδυνη κλιμάκωση, μετά τον πλήρη αποκλεισμό των πετρελαϊκών μεταφορών που διέταξε ο Τραμπ

