Ολυμπιακός : Κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική ο Φορτούνης, αποκλείστηκε από την αποστολή
Ο Κώστας Φορτούνης δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αφού υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική
Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Ο διεθνής μέσος των πρωταθλητών έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή και μένει να φανεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια την ερχόμενη Τρίτη στην Κύπρο.
Η προετοιμασία εν όψει του αυριανού αγώνα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο Ρέντη και με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της.
Αναλυτικά:
Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Καφού, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Μασούρας, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.
- Συνάντηση Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ερχόμενη εβδομάδα
- Ερανική Επιτροπή για την ανέγερση Μνημείου Ευεργετών και Δασκάλων του Γένους στα Ιωάννινα
- Χωρίς Ντόρσεϊ και με… ενδεκάδα κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλοι, κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων σε Δυτική Ελλάδα και Κρήτη
- 20.000 κυβικά μέτρα νερού ανά ώρα στο φράγμα Αποσελέμη
- Ψυχραμένοι είστε; Γιατί οι κωμικοί που υποστηρίζουν το MAGA στρέφονται εναντίον του Τραμπ

