Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στο Ρέντη και η Ακαδημία του Ολυμπιακού το επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά.
Οι ερυθρόλευκοι, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερα νέα ταλέντα που ενδέχεται να… στολίσουν τα γήπεδα την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, η Ακαδημία του Ολυμπιακού προχώρησε στις αποκτήσεις των Σαμουήλ Νιαυραδάκη, Γιάννη Χριστοφυλόπουλο, Αλέξη Καλογερόπουλο και Παύλο Μαυρουδή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ακαδημία του Ολυμπιακού και αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά, συγκεντρώνοντας πολύ ταλέντο στο Ρέντη. Ο αριθμός των νεοεισερχόμενων είναι μεγάλος και θα παρουσιαστεί αναλυτικά προσεχώς. Προς το παρόν η Διοίκηση της Ακαδημίας του Θρύλου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τέσσερα σπουδαία ταλέντα.
Διαβάστε τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League κι έχει τον τρόπο για να «απογειώσει» την επόμενη σεζόν του, με μια πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης