Βέρνερ: «Θέλω να φτάσω στο επίπεδο των Σαλάχ και Μανέ»
Ο Τίμο Βέρνερ δήλωσε ότι θέλει να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκονται τώρα οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ.
Ο Τίμο Βέρνερ μίλησε στην «Bild» για την επιλογή του να πάει στην Τσέλσι αλλά και για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ που θαυμάζει.
Ο 24χρονος επιθετικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία για να παλέψει αγωνιστικά και ότι βρήκε στους «μπλε» την ευκαιρία να ανέβει σε υψηλό επίπεδο. Επίσης είπε ότι θα ήθελε να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκονται σήμερα οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυτή ήταν και η ευκαιρία που είχαν οι Σαντιό Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ. Αυτοί πήγαν εκεί για να βελτιωθούν και να κερδίσουν την Premier League και το Champions League. Στο ίδιο σημείο ήμουν και εγώ και φυσικά θέλω να δω και για εμένα αυτή την εξέλιξη.
Στόχος μου είναι να φτάσω στο επίπεδο αυτών των ποδοσφαιριστών. Και αυτή την ευκαιρία την είδα στην Τσέλσι. Είμαι 24 ετών οπότε έχω όλη τη διάθεση για να παλέψω».
- Η έκπληξη του Μπαρτζώκα στην εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού
- Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα μετά από βλάβη στο φορτηγό τους [σκληρές εικόνες]
- Σώοι οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού – Λήξη συναγερμού για τη διαρροή αέρα
- Γαλλία και Γερμανία προτείνουν σταδιακή ενσωμάτωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Ήταν αθώα» λέει ο δικηγόρος της 44χρονης που αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού
- 16ο Annual Capital Link Sustainability Forum «Δημόσιος & Ιδιωτικός Τομέας με Όραμα τη Βιωσιμότητα»

