
Απέρριψε πρόταση από το MLS ο Σουάρες
«Άκυρο» στο MLS και στη νέα ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ίντερ Μαϊάμι, φέρεται να έριξε ο Λουίς Σουάρες.
Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες ο Λουίς Σουάρες. Ο 33χρονος σέντερ φορ, έχει ενημερωθεί από τον Ρόναλντ Κούμαν πως δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Ουρουγουανός πάντως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, καθώς δεν έχει καμία διάθεση να πάει σε κάποιο πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας, ακόμα και αν του προσφερθούν υπέρογκα ποσά.
Σύμφωνα με το ισπανικό EPSN, ο Σουάρες απέρριψε μια πρόταση «μαμούθ» από τη νέα ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκα, Ίντερ Μαϊάμι. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο Άγγλος παλαίμαχος ήταν διατεθειμένος να δώσει τα πάντα στον 33χρονο, ο οποίος θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του MLS!
Να υπενθυμίσουμε πως η μεταγραφή του Σουάρες στη Γιουβέντους οδηγείται σε οριστικό «ναυάγιο», με την Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε να ετοιμάζει επίσημη κρούση.
- Ολυμπιακός – ΔΕΚΑ 94-85: Πρώτοι οι «ερυθρόλευκοι» στο Gen A Stars U16 με Σπανούλη, Χριστοδούλου
- Aστυνομικές επιχειρήσεις σε Iλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα
- Παραλιακή: Καραμπόλα πέντε οχημάτων – Αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά
- Μυστηριώδη κρίση αφασίας ανάγκασε τη NASA να φέρει αστροναύτη επειγόντως στη Γη
- Λίβανος: Κηδεύτηκαν οι τρεις Λιβανέζοι δημοσιογράφοι που σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή
- «Η Σπόρτινγκ εξετάζει την πώληση του Ιωαννίδη το καλοκαίρι»

