
Αντεμπάγιο : Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου
Το ανεπανάληπτο μπλοκ πάνω στον Τζέισον Τέιτουμ σχολίασε ο Μπαμ Αντεμπάγιο
Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του ήταν σύμφωνα με τον ίδιον τον Μπαμ Αντεμπάγιο το χθεσινό του μπλοκ πάνω στον Τζέισον Τέιτουμ.
Ο αμερικανός φόργουορντ έκλεψε κυριολεκτικά την… μπουκιά μέσα από το στόμα του αντιπάλου του στον πρώτο τελικό της Ανατολής ανάμεσα σε Μαϊάμι Χιτ και Μπόστον Σέλτικς.
Εν συνεχεία, στη συνέντευξη Τύπου, ερωτηθείς για το πού κατατάσσει τη συγκεκριμένη φάση στην καριέρα του, ήταν κατηγορηματικός.
«Στην πρώτη θέση! Μιλάμε για πλέι-οφ, για ένα παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού. Άρα, σίγουρα στο νούμερο ένα» τόνισε ο Αντεμπάγιο.
“Playoffs? Game on the line? Number one play.”
-Bam on where his go-ahead block ranks among his top career plays
(via @NBATV)pic.twitter.com/G35tGvOUL2
— Bleacher Report (@BleacherReport) September 16, 2020
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»


