
Μόντριτς: «Θα ήταν υπέροχο να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 2018 παραδέχθηκε ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Λούκα Μόντριτς αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2012, όταν αποκτήθηκε από την Τότεναμ. Ο Κροάτης μέσος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες των «μερένχες» και ταυτόχρονα, αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Κροατίας στον 21ο αιώνα.
Ο 34χρονος άσος, μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), παραδέχθηκε ότι δεν βλέπει την επόμενη μέρα, μακριά από την Μαδρίτη. Συγκεκριμένα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του με την φανέλα της «Βασίλισσας». Πάντως, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς τα στατιστικά του από σεζόν που ολοκληρώθηκε, δείχνουν ότι ακόμα μπορεί να προσφέρει.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι έως τώρα, έχει μετρήσει συνολικά 343 συμμετοχές με τον ισπανικό σύλλογο, με απολογισμό 22 γκολ και 55 ασίστ. Αναλυτικά, δήλωσε:
«Στην ηλικία μου, δεν έχεις μεγάλα σχέδια. Έχει απομείνει μια σεζόν και θέλω να δώσω τα πάντα για να κερδίσω κάτι. Θα ήταν υπέροχο να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά του συλλόγου».
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)




