Χτύπησε και πάλι, αποχώρησε για τα αποδυτήρια ο Γιάννης – Δείτε βίντεο
Άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο, με τον Greek Freak στην προσπάθεια του για διείσδυση να γυρνάει το το πόδι του και να αποχωρεί για τα αποδυτήρια.
Άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο. Ο Greek Freak στην προσπάθεια του για διείσδυση γύρισε το πόδι και αποχώρησε για τα αποδυτήρια.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ έπεσε στο έδαφος για λίγα λεπτά, σηκώθηκε για να σουτάρει τις βολές από το φάουλ που κέρδισε, και ύστερα πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια για να τον εξετάσει το ιατρικό τιμ των Μπακς.
Ο Giannis ήταν ο κορυφαίος των Ελαφιών, κάνοντας ότι ήθελε την άμυνα των Χιτ.Μέχρι το σημείο που τραυματίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 19 πόντους, (7/9 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 κλέψιμο σε μόλις 11 λεπτά!
Πλέον αναμένεται να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο ηγέτης των Μπακς, και αν θα μπορεί να συνεχίσει στο υπόλοιπο του παιχνίδιού.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Χαμός με τον Λιονέλ Μέσι, προσπάθησε να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά την ήττα της Ίντερ Μαϊάμι με 3-0 από την LAFC – Τον σταμάτησε ο Σουάρεζ.
LIVE: Πανσερραϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Βόλος για την 22η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ για την 27η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.