Γονείς στη Θεσσαλονίκη έβαλαν… πλεξιγκλάς στα θρανία σχολείου
Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών προέβη στην τοποθέτηση διαχωριστικών πλεξιγκλάς στα θρανία των μαθητών στις αίθουσες, με απώτερο σκοπό την ασφάλειά τους και τη μη μετάδοση της COVID-19
Στην τοποθέτηση πλεξιγκλάς για την ενίσχυση της ασφάλειας των μαθητών στα θρανία του 2ου δημοτικού σχολείου, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ενόψει χτυπήματος του πρώτου κουδουνιού για τους μαθητές.
Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών προέβη στην τοποθέτηση διαχωριστικών πλεξιγκλάς στα θρανία των μαθητών στις αίθουσες, με απώτερο σκοπό την ασφάλειά τους και τη μη μετάδοση της COVID-19.
«Θεωρούμε ότι είναι μια κίνηση από τις πολλές που μπορούμε να κάνουμε ως γονείς. Να ευχαριστήσουμε θερμά το Σύλλογο Διδασκόντων καθώς και τη διευθύντριά μας κ. Γκάρου για την στήριξη τους και την συνεργασία τους» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:
Πηγή: Almopia24.gr
Πηγή: Almopia24.gr
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

