Ενημερώνει τη Σαν Λορέντζο για Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Ρόχας
Ο Γκάμπριελ Ρόχας είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται να έχει επαφές με τη Σαν Λορέντζο, προκειμένου να «τρέξει» τη μετακίνησή του στο τριφύλλι
Ο Γκάμπριελ Ρόχας φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα, προκειμένου να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας ενόψει της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Ο 23χρονος αριστερός μπακ αρέσει στους ανθρώπους του τριφυλλιού και η περίπτωσή του προχωρά με αργά αλλά σταθερά βήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αναμένεται να έχει επαφές με την ομάδα του, τη Σαν Λορέντζο, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το μέλλον του και να ενημερώσει παράλληλα για το έντονο ενδιαφέρον των πρασίνων για την απόκτησή του.
Ο αργεντινός μπακ δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, που και την περασμένη σεζόν τον παραχώρησε δανεικό στην Πενιαρόλ.
Γι’ αυτόν το λόγο και ο Τσάβι Ρόκα έχει προτείνει στην πλευρά της Σαν Λορέντζο ένα μικρό ποσό για την αγορά του παίκτη με ταυτόχρονη διατήρηση ενός ποσοστού μεταπώλησης για το κλαμπ της Αργεντινής, κάτι που όπως όλα δείχνουν δε χαλάει τη Σαν Λορέντζο, με τη μεταγραφή να προχωρά.
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”
- Βιολάντα: «Υπήρχε μυρωδιά σαν γκάζι» – Πάνω από 25 εργαζόμενοι κατέθεσαν για επίμονη οσμή πριν την έκρηξη

