
Ενημερώνει τη Σαν Λορέντζο για Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Ρόχας
Ο Γκάμπριελ Ρόχας είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται να έχει επαφές με τη Σαν Λορέντζο, προκειμένου να «τρέξει» τη μετακίνησή του στο τριφύλλι
Ο Γκάμπριελ Ρόχας φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα, προκειμένου να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας ενόψει της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Ο 23χρονος αριστερός μπακ αρέσει στους ανθρώπους του τριφυλλιού και η περίπτωσή του προχωρά με αργά αλλά σταθερά βήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αναμένεται να έχει επαφές με την ομάδα του, τη Σαν Λορέντζο, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το μέλλον του και να ενημερώσει παράλληλα για το έντονο ενδιαφέρον των πρασίνων για την απόκτησή του.
Ο αργεντινός μπακ δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, που και την περασμένη σεζόν τον παραχώρησε δανεικό στην Πενιαρόλ.
Γι’ αυτόν το λόγο και ο Τσάβι Ρόκα έχει προτείνει στην πλευρά της Σαν Λορέντζο ένα μικρό ποσό για την αγορά του παίκτη με ταυτόχρονη διατήρηση ενός ποσοστού μεταπώλησης για το κλαμπ της Αργεντινής, κάτι που όπως όλα δείχνουν δε χαλάει τη Σαν Λορέντζο, με τη μεταγραφή να προχωρά.
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του




