Κυβέρνηση και επιστήμονες συμφωνούν: το δεύτερο κύμα κοροναϊού δεν είναι ακόμη εδώ
Πέραν των Λοιμωξιολόγων που πιστεύουν ότι ναι μεν τα κρούσματα έχουν αυξηθεί αλλά δεν έχουμε ακόμα εισέλθει στο δεύτερο κύμα, το ίδιο πιστεύει και η κυβέρνηση
Πέραν των Λοιμωξιολόγων που πιστεύουν ότι ναι μεν τα κρούσματα έχουν αυξηθεί αλλά δεν έχουμε ακόμα εισέλθει στο δεύτερο κύμα, το ίδιο πιστεύει και η κυβέρνηση.
Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είπε ότι δεν έχουμε ακόμα ενδείξεις ότι βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα.
Ούτε ότι είμαστε με το ένα πόδι μέσα ή με τα δύο. Και τούτο γιατί δεν υπάρχει ακόμα αυξημένη πίεση προς το Σύστημα Υγείας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 26 κρεβάτια με ασθενείς Covid-19 από τα 500 σ΄όλη την χώρα. Άρα ακόμα το σύστημα αντέχει. Ωστόσο η προσπάθεια της κυβέρνησης όλο αυτό το διάστημα θα είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ εάν όταν και όποτε έρθει το δεύτερο κύμα.
- Γιώργος Μαρίνος: Γιατί δεν μιλούσε τα τελευταία 10 χρόνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα
- Fuel Pass 2026: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πώς να κάνετε αίτηση
- Super League: Το μεσημέρι οι κληρώσεις για play-off και play-out
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Ι’)
- Επιχείρηση διάσωσης 38 προσφύγων νότια της Ιεράπετρας
- Νέα ήττα για τους Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο
